[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
EngaTattoo
 


Her finner du tatoveringer dedikert Vålerengens Idrettsforening. Har du en tattoo som vi ikke har bilde av? Send bilde til: ar@klanen.no eller ring 22 38 56 53 og lag en avtale, så tar vi bilde av din tatovering på kamp eller Bohemen.


  Les mer...  Diverse motiv (31 motiver - siste bilde 19/01-03 - 1 bilde)
  Les mer...  VIF logo (13 motiver - siste bilde 30/03-03 - 1 bilde)

Å tatovere seg er ikke noe nytt, det er en tradisjon som går flere tusen år tilbake og er mer en bare et uttrykk for dagens kroppsfikserte ungdomskultur. Det å sette sitt "merke"på kroppen er heller ikke nytt blant Vålerengas supportere. Har ennå ikke møtt noen som har angret ett sekund på at de lot seg tatovere, uansett hvordan det har gått rent sportslig med vår kjære klubb. Å tatovere seg er en måte mange velger for å vise sin kjærlighet til klubben og på denne måten love evig troskap til Vålerengens Idrettsforening. Vi håper flere vil gjøre det samme etter å ha sett bildearkivet til Klanen.

En kar i reklamebransjen sa en gang at er man i besittelse av en logo som folk tatoverer på armen, da sitter man med en merkevare man ikke kødder med. En logo som folk tatoverer på armen er mer en et navn til en idrettsforening eller et motorsykkelmerke hvis du ser en noen med en Harley Davidson tatovering, uten sammenligning for øvrig. Det er da vi snakker om en logo som symboliserer en hel livsstil, og som har blitt nettopp det alle reklamefolk verden over ustanselig prøver å skape, nemlig en merkevare med symbolverdi.

Noen har valgt å dekorere hele ryggtavla, andre nøyer seg med en liten logo, andre igjen har blitt bitt av basillen og nøyer seg ikke lenger med ett motiv, for de er det bare fantasien som setter grenser... og plassen. Vi har vært en runde blant Klanens medlemmer som har pusset opp fasaden med en tatovering å fått lov til å forevige deres måte å vise sin tilhørighet til klubben. Dette er hva jeg virkelig kaller kroppskultur.


 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen