[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Dødsviruset
 
Av: Dag Johansen

Det såkalte dødsviruset GMK som sist hadde utbrudd på vestlandet sent på 90 tallet og som de fleste trodde var mer eller mindre utryddet. Så feil kan vi ta. Plutselig dukket det opp på beste østkant på slutten av 2002. En aggressiv jævel som har knust et helt samfunn og ødelagt et stort fotballtalent. Pa er nå så syk at han ikke er i stand til å ta egne avgjørelser. Han har store problemer med å tenke klart fra dag til dag og ikke for å snakke om fremtiden. GMK viruset har manipulert han så kraftig at hvilken som helst annet levende vesen hadde gått på fylla resten av livet. Men når sannheten etter hvert er kommet frem i lyset er det på tide å tre frem fra mørket å be vedkommende om å dra til helvete.

Jeg stoler fortsatt på ham sier Pa til tv2. det viser hvor hardt rammet enkelte blir.

Valle lå der som en slagmark etter besøk av GMK, men takk vår herre at vål'enga har heksedoktorer som Rekdal og Siem som har fått jaget faenskapen på dør.

Pa er for øyeblikket på et lengre opphold i utlandet for å samle sin tanker og forhåpentlig komme til seg sjæl igjen. Hvis ikke Pa snur i denne saken og finner ut hvordan han er blitt manipulert så er det ingen som gjør det. Selv om Pa sier at han har tatt en endelig avgjørelse vil jeg påstå at den avgjørelsen ble tatt på fullstendig feil grunnlag. Så kjære Pa, legg stoltheten til siden og signer for enga. Jeg tror at alle i Vål'enga og klanen skjønner hva du har hvert utsatt får og at du får en ny sjansen til å bevise at det er du som er kongen av Tøyen. Hvordan GMK har valset frem meg deg og Vål'enga kommer til å sette spor etter seg i lang tid fremover og mest sannsynderlig blir det aldri glemt.

Så det er bare en ting å gjøre kjære kvinner og menn i alle klubber i dette land. Bannlys den mannen for alltid, for vi trenger ikke en sak til som denne. Hvis dere er i tvil så er det bare og ringe SK Brann eller direkte til Bratseth så er de behjelpelig med å gi dere en analyse av jævelskapen.

Analyse av GMK viruset

Latin: GMK
Norsk: Gunnar Martin Kjenner
Kjennetegn: Det finnes kun et eksemplar av arten
Symptomer: Totalt ut av stand til å ta egne avgjørelser, hode lytter ikke lengre til hjertet.
Smittsomt?: Nei, men de fleste vil føle en ennnnnorm kvalme.
Siste utbrudd: Bergen
Siste offer: Tor Andre Flo/Brann
Opprinnelse: Ikke fastsatt, men trolig i område rundt Lillestrøm.


Publisert tirsdag 4. februar 2003

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen