[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Kjærlighet til enga, til hvilken pris
 
Av: Dag Johansen

Det pågår nå en diskusjon angående pris, sted, og hvorfor. Dette er greit nok og styret i klanen vil ta dette opp med klubben. En ting som forundrer meg er alle tall som svever rundt. Markedssjef Jonny be good sier at vi vil tape 2mill på å spille på Ullevål, mens Siem sier at avtalen ikke er ferdig forhandlet ennå!!!!

At vi ikke har et eget stadionanlegg som vi styrer slik vi ønsker, er noe vi ikke kommer til å få på en stund og vi er vel ikke alene om det her i landet. Uansett så blir vel det samme som med Vallhall at Vålenga må betale leie for å bruke den også. Jeg drømmer også om et eget stadion, å hadde sikkert betalt mer for et sesongkort for å få den drømmen oppfylt.

Prisen klanen må betale for å kunne se sine helter er en annen sak. Har stor forståelse av at vi ikke kan komme inn gratis, men prisen bør være blant de laveste i landet. Vi får stadig høre hvor stor betydning klanen har både for spillere og klubben i sin helhet og ingen ting er hyggeligere en det, men når medlemmer og klanen reagerer slik de gjør nå er vel det en indikator på at de ønsker noe tilbake i dette tilfelle en fornuftig pris. Dere får jo rabatter sier Jonny. Kall det hva faen du vil. Det må jo være opp til hvert enkelt medlem hvilken bank, strømleverandør etc. vedkommende har. De som ønsker å sponse klanen kan heller legge en sum i potten uten andre forpliktelser. Da er det bare å ta summen å dele på antall sesongkort og ferdig med det. Det kaller jeg å støtte KLANEN. Det er også mulig å ta den summen å støtte de som kjøper enkelbilletter på den måten å trekke flere til kampene og spesielt til vestbredden. Det må være utfordring nr.1 for klanen å fylle den til hver eneste kamp ikke minst med tanke til tifogruppa som legger ned en utrolig jobb. Tusen takk til dere.

Det dreier seg om penger, penger og atter penger og jeg tror faktisk det hadde blitt solgt flere sesongkort og enkelt billetter til kampene hvis det var litt snillere priser. Hadde sesongkort kostet kr. 900.- ville alt salg over 1600 gitt en mer inntekt kontra 2002. For hvert 100 kort ekstra kunne Vålenga satt 90.000,- på kontoen. Når det gjelder enkelt billetter som kostet 120,- fått en pris på 100,- ville alt over 1800 solgte gi et pluss. Og ikke nok med det, vi kan nå gratulere klanen med at vestbredden er utsolgt.

Start TIFO!

Har hatt sesongkort siden vi var på Bislett og kommer til å ha det uansett om kampene går på Ullevål, Bislett eller Ekebergsletta, sånn er det med den saken. Nå er det Lillestrøm på lørdag og så går det slag i slag helt til vi har spilt cupfinalen 2003.

Ønsker alle engafans lykke til i 2003.

Publisert søndag 19. januar 2003

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen