[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
 

Meld dere på   Les mer...
Reiseklubbens erobringer (oppdatert: 18.09.2002)   Les mer...
Maratontabellen (oppdatert: 4.11.2002)   Les mer...
10 bereiste (oppdatert: 24.09.2002)   Les mer...
Reiseklubben, groundhoppernes egen lille greie.
En ting vi i flere år har gått og ruget på er å stable på beina en "reiseklubb" som er viet "groundhopping" som er den engelske betegnelsen på fenomenet. Groundhopping er en "greie" som går ut på å besøke flest mulig baner i ligasystemet. Nå skal ikke vi besøke baner i det engelske ligasystemet, vi skal besøke obskure steder i vårt langstrakte land som kan vise til en fotballbane, ofte med en ganske vid definisjon av ordet "tribune". Fotballbaner med treplanker og gressplener som "tribuner" er noe av det vi vil møte når vi følger Vålerenga land og strand rundt.

Mange av banene du har muligheten til å besøke som Vålerengasupporter er "once in a lifetime" for Klanens groundhoppere (håper jeg). Derfor er 2001 sesongen en glimrende anledning til å få registrert at du har besøkt disse banene i forbindelse med en offisiell serie- eller cupkamp med Vålerenga. Når vi forhåpentligvis tar steget tilbake til Tippeligaen vil de som har vært flittige med oppmøtet på kommende sesongs bortekamper ha et godt forsprang på de som foretrakk sofaen og Radiosporten.

Registrering av baner i "Reiseklubben" skjer ved å kontakte de ansvarlige for Reiseklubben på den banen det gjelder eller på annen måte framlegge bevis for at dere var på den respektive kampen, senest en uke etter at kampen er spilt. Seriøse greier dette her. nei da, registreringa ordner seg sikkert. Skulle noen av en eller annen merkelig grunn ljuge på seg en bane eller to for mye blir de strøket av maratontabellen for evig og alltid. Vi vil derfor la tvilen komme til gode i forbindelse ved registrering. Det er ikke nødvendig å reise med Klanens offisielle turopplegg hvis noen skulle lure på det.

Vi vil ajourføre en "maratontabell" som forhåpentligvis vil gå i evig tid. Alle i Reiseklubben vil få et medlemsnummer etter hvert som de melder seg på, ønsker man å ikke ha navnet sitt i maratontabellen skriver vi anonym og legger bare ut ditt "nummer" slik at du enkelt finner din plassering på lista. Regner med at Stein Jerman registrerer seg som "groundhopper" nummer 1, deretter kommer undertegnede og kanskje akkurat deg hvis du er raskt ute. Det er med andre ord nå det begynner og vi håper mange vil være med fra første stund. Alle starter med blanke ark i sesongen 2001, spiller ingen rolle om du er førstereis eller gammel traver med tusenvis av mil i Vålerengas tjeneste som bagasje.

Noen kriterier må vi stille. Først og fremst må du være medlem i Klanen og det er kun baner i forbindelse med Vålerengas offisielle serie og cupkamper (fotball) som kan registreres.

Dere kan allerede nå sende mail til Reiseklubben v/Eiolf Røed: reiseklubben@klanen.no for registrering. Eventuelt på gamle måten til:
Klanen
Attn: Reiseklubben
Postboks 6947
St. Olavs Plass
0130 Oslo

Merk henvendelsen med "Reiseklubben" så vil du motta informasjon og ditt medlemsnummer p.r. mail/post når det nærmer seg seriestart.

I England tar som regel groundhopperne bilde av seg sjøl ved banene de besøker. For de av dere som ikke har eget kamera med på turen vil vi arrangere et "lagbilde" der dere kan få sjansen til å få foreviget besøket. Vi samles i pausen ved den inngangen som blir benyttet av Klanen og en person på forhånd har blitt delegert arbeidet med å ta bildet. Bildene vil deretter bli lagt ut på denne siden og være med på å lage et pent lite galleri av Klanens reiselystene. Alle på bildet vil så klart få mulighet til å bestille en kopi.

Husk, borte bra, hjemme best! Vi sees i periferien.

Med hilsen
Reiseklubben
[an error occurred while processing this directive]