[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
 
Klanen, eller Klanen, Vålerengas uavhengige supporteres klubb som er det fulle og hele navnet til Norges største supporterklubb ble formellt stiftet 05.05-1991. I 1999 betalte 7298 personer medlemskontienten i Klanen for å vise sin støtte til Vålerenga.

Ønsker du kontakt med Klanens forskjellige funksjoner bør du ta deg en tur bak pila...   Les mer...

Info om medlemsskap i Klanen finner du her...   Les mer...

Klansstyret 2002   Les mer...
Klansstyret 2001   Les mer...
Klansstyret 2000   Les mer...

Webfolket   Les mer...

Hva er Klanen
Vålerenga supporterne som gikk under navnet Apeberget i norske aviser hadde i mange år selv kalt seg for Klanen. Klanen ble stiftet for å gi supporterne et bedre tilbud når det gjaldt reiser til bortekamper og få sin stemme hørt hos klubben. Det var også ett ledd i å "rydde" opp i egne rekker og bli en støttespiller for Vålerenga Idrettsforening. Dette har tatt tid men idag framstår Klanen som en resurs for klubben og vi har klart å samle alle "typer" supportere under et felles ståsted. Alt for Vålerenga, men på supporternes egne premisser.

Man kan sammenligne Klanen med en stor familie noe også navnet forteller. Ordet Klanen betyr nemlig nettopp "stor familie". I en stor familie vil det alltid være uenighet når det gjelder virkemidler og framgangsmåter men man blir som regel enige og vel forsont etter en heftig diskusjon. Alle er nemlig enige om det overordnede målet som er "Alt for Vålerenga".

Vi hører på deg
Klanen komuniserer med sine medlemmer gjennom medlemsbladet "Klansropet" som blir sendt medlemmene fire ganger årlig og gjennom internettsidene som ble lansert før sesongen 2000. Klanen ønsker at alle medlemmer som har noe på hjertet skal bli hørt og man oppfordrer derfor alle til å bidra med innlegg til Klansropet eller på Debattforumet på Klanens Internettside. Vi svarer også på alle hendvendelser som vi mottar, være seg p.r brev eller med e-post.

Turer og supporterutstyr
Klanen arrangerer turer til alle bortkamper i fotball og de fleste i hockey. Påmeldinger til disse turene skjer gjennom å kontakte Vålerenga Sjappa eller på Internett. Klanen eier 30% av selskapet bak Vålerenga Sjappa og har på denne måten fått kontroll over utformingen av supporterutstyr, dette gavner supporterne ved at man f.eks slipper å oppleve at Vålerenga begynner å profilere sine sponsorer på supporterutstyr som skjerf og flagg. Noe som vi har sett grelle eksempler på hos andre klubber i Norge.

Bohemen Sportspub
Klanen har også eierinteresser i Bohemen Sportspub som i dag regnes som en av de absolutt beste stedene i Oslo hvis man ønsker en genuin fotballatmosfære rundt tv-overførte fotballkamper. Bohemen har alle større sportskanaler og kan skilte med totalt 8 skjermer som kan vise tre forskjellige kamper hvis det skulle bli kollisjon når det gjelder sendinger. Naturlig møteplass før og etter kamp og avreisepunkt for busser som skal frakte Vålerengasupportere til bortekamp.

Hvem er vi
Det skal være høyt under taket hos Klanen men oppførsel som skader klubben eller setter Vålerenga og supporterne i et dårlig lys vil ikke bli tolerert og kan resultere i ekslusjon fra supporterklubben. Vi ønsker at Klanen skal fremstå som en supporterklubb åpen for alle og som har mangfoldet hos sine medlemer som ett av sine sterkeste kort. Vi har medlemmer i alle aldersgrupper, noen vil stå, andre foretrekker sittetribunen, noen ser alle kamper, andre blinker seg ut noen toppkamper. Fellesnevneren for alle er en interesse i å støtte Vålerenga og dette gjør du ved å melde deg inn i Klanen. Medlemskontigenten gir Klanen økonomisk handlefrihet til å hele tiden bedre tilbudet til medlemmene, være seg turer, medlemsblad eller arrangemenger rundt kamper som f.eks tifo (se egen info). Vi ønsker deg vellkommen til Klanen og Vålerenga og håper du også får satt av tid til å oppleve Vålerenga fra tribunen på hendoldsvis Ullevål Stadion og Jordal Amfi.

En By Ett lag

Tifo
Ordet tifo stammer fra Italia og lar seg vanskelig oversette direkte. Hvis vi allikevel skulle prøve vil "fanatisk supporter" være ganske nærme og ordet blir også brukt når man skal sette ord på de arrangemangene supporterne gjennomfører på tribunene. Med andre ord er "tifo" et samlebegrepp som inkluderer f.eks. ballonger, pappark som danner ett mønster når disse blir holdt over hodet, skjerfhav, røyk og bluss, stripes osv. Alt så klart i klubbens farger. Bannere og store stangflagg faller også under begrepet "tifo". Dette er ting du vil oppleve på Ullevåls tribuner og er med på å sette sitt preg på kampene. Synging er og blir Klanens kjennemerke så "tifoarrangemangene" vil ikke gå på bekostning av dette.

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen