[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Lodd = Tifo
 
Av: Tifogruppa

Det er ny sesong, nye tifo og nytt opplegg rundt klanens lotteri i forbindelse med kamp.

For det første, alt som kommer inn av kron og mynt går uavkortet til EngaTifo, for det andre er antall kamper med loddsalg redusert kraftig. Vi satser på å selge lodd på seks av årets 13 hjemmekamper. Vi tror og håper dette vil slå positivt ut, vi "maser" ikke på dere hver kamp, vi får flere loddselgere til de utvalgte kampene og det vil være større og flere premier til hvert lotteri.

Hvorfor la penga gå uavkortet til tifogruppa lurer du kanskje på?

Tifo er et fenomen som har kommet for å bli på norske tribuner og Klanen ønsker å være ledende på nettopp tribuneaktiviter i Norge, dette koster penger. Mange supporterklubber i Norge har allerede opprettet "tifofond", her baserer man seg på pengeinnsamling på tradisjonelt vis med bøssebærere og ved at supporterne kan sette en skjerv rett inn på tifogruppas konto.

Hos våre naboer i øst er det nesten utrolige summer som kommer inn, til å være gjerrige svensker er summer på enkeltkamper kommet opp i rundt 30 000. Spørsmålet vi i Klanen stilte oss var følgende, skulle vi ha både bøssebærere for tifogruppa og samtidig fortsette med loddsalget, eller skulle vi snu litt på flisa. Resultatet vet du allerede, vi valgte å gi alt som kommer inn på loddsalg til tifogruppa. Er du en som vil at Klanen skal ha feite tifo også i fremtiden, da kjøper du noen ekstra lodd, rett og slett for å gi din støtte og ikke så mye for å sikre deg en premie.

Når vi først er inne på premier så er vi veldig fornøyd med det vi har å tilby de heldige vinnerne, dere finner en liten oversikt nedenfor. Vi jobber fremdeles med å skaffe flere premier, hvis noen av Ropets lesere kan donere noe vi kan bruke til premier så ta kontakt med borre.bjerkland@spray.no.

EngaTifo vil ta en opptelling å legge ut resultat fra hvert lotteri på tifogruppas hjemmesider, du finner oss her på www.klanen.no.

Hold utkikk etter Børre & Co på følgende matcher:

21. april Vålerenga - Aalesund
16. mai Vålerenga - Lillestrøm
27. juli Vålerenga - Rosenborg
24. aug. Vålerenga - Odd
28. sept. Vålerenga - Stabæk
26. okt. Vålerenga - Lyn

Foreløpig har vi dette premiebordet:

Digitalt kamera - Nokia mobiltelefoner m/fargedisplay - Helgepass til Øya Festivalen - Innenlands flyturer m/Braathen - Bøker "Åttenderaden" av A. Danielsen - Gavekort fra Thorsov Bilrekvisita - Gavekort Sjappa 2000 - Årets drakt - Div. snadder fra Sjappa.

Flere premier er på vei...

Publisert torsdag 3. april 2003
[an error occurred while processing this directive]