[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Sesong- og medlemskort
 
Av: Atle Enersen

Tirsdag 8. April kl. 17.00-20.00 starer utlevering av alle sesongkort til fotballsesongen 2003, samt medlemskort for medlemmer med postnummer til og med 2100. Medlemmer med postnummer fra 2100 får Klansropet i postkassa, men altså uten medlemskortet

Medlemmer med postnummer over 2100 får både medlemskort og Klansropet hjem i postkassa.

Klansropet, både for de med og uten medlemskort har utsending fredag 5. april. Det betyr at de som er heldige og har en postmann som "virker", allerede lørdag vil ha blekka (evt. med medlemskort) i postkassa.

Vi velger en slik løsning i år ettersom vi har hatt store problemer med at vi har registrert feil adresse på mange medlemmer, eller at kort og Klansropet har blitt borte i postgangen. Naturlig nok vil utleveringen foregå på kveldstid tirsdag 8., onsdag 9. og torsdag 10. i Sjappa. Vi har da blitt lovet at årets vårkolleksjon skal være på plass så her vil det være muligheter for å gjøre innkjøp av nødvendig utstyr til fotballsesongen starter opp.

Det er viktig at alle som skal hente medlemskort tar med en eller annen form for legitimasjon for vedkommende man skal hente for. Det er òg viktig at man sjekker at adressen som står på arket som medlemskortet er festet på. Skulle adressen være feil er det ypperlig om den blir endret med det samme.

Salget av enkeltbilletter til årets hjemmekamper i fotball på Ullevål Stadion vil også starte samtidig som utdelingen av medlems- og sesongkortene. Vi vil anbefale alle som vil sikre seg plass på Vestbredden i år om å forhåndskjøpe i sjappa. Vi forventer at det i år vil bli utsolgt på Vestbredden på mange kamper. På kampdager vil Sjappa normalt sett ha åpent frem til to og en halv time før kampstart. Dersom det skulle være billetter igjen vil de i år selges på Ullevål Stadion fra to timer før kamp.

Salget av Billetter er i år flyttet fra den grønne vogna ved inngang 10 og bort til det vanlige billettsalget i det som kalles DRÅPEN. Husk å ta med medlemskort, eller kvittering på klansmedlemskap, dersom du skal kjøpe billetter til Vestbredden. Er det billetter igjen vil en eller flere av billettlukene merkes Klanen eller Vestbredden.

Publisert torsdag 3. april 2003
[an error occurred while processing this directive]