[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Invasjon Nidaros
 
Av: Jørund Smedhus

Nå tikker salget av billetter reservert VIF i et jevnt tempo, har passert 800 stk og stiger. Vi har aldri vært så mange og vi vil bli flere. Blir bråstopp på 1495 stk, da er det fullt på Tribune Øst, nedre del.

Salget har gått over all forventning, det hjalp å gå ut allerede i februar med info om forhåndsalg av billetter i Sjappa og eget charterfly. Med jevnt pes på debattforumet på VPN og med litt lapper her og der har vi startet jungeltellegrafen.

Vanligvis har Lerkendal et felt med plass til 600-700 supportere reservert bortelaget. På grunn av at folk har vært flinke til å følge vår oppfordring om å kjøpe billett så tidlig som mulig i Sjappa, har vi nå fått bekreftet at hele den nedre seksjonen på Tribune Øst (1495 plasser) er reservert VIF. Vi har aldri vært så mange i Trondheim, rekorden var ca 650 fra i fjor, dermed dobbler vi vårt foreløpig beste oppmøte på Lerkendal. At dette er en lørdagskamp trekker jo så klart veldig opp, hadde ikke vært mange hundre som hadde reist hadde vi spilt en mandag. Allikevel er dette veldig bra, kampen i fjor gikk direkte på tv og årets seriepremiere blir vist på NRK.

Vi håper ennå noen hundre tar turen innom Sjappa (husk at Sjappa er stengt mellom 5. - 8. april for oppussing) og sikrer seg billett til seriepremieren.

EngaTifo tar med flagg, seksjonsflagg og stripes + bannere til Lerkendal, vi deler ut info på busser, fly og ved inngangen til Tribune Øst, les dette og hjelp oss med å gjennomføre vår første skikkelige tifo på bortebane. Dere som står litt ut på sidene, vi trenger folk på øverste og nederste rad til å ta i mot seksjonsflagg og stripes. Selv om du ikke ønsker å stå på nederste rad når matchen begynner så trenger vi folk på denne raden langs hele Tribune Øst i minuttene før avspark. Tifoen begynner når spillerne entrer banen og avsluttes når dommeren setter i gang 1. omgang, ikke før.

Stor takk til alle dere som har vært innom Sjappa og kjøp billett, dere har gjort det mulig for Klanen å reservere hele nedre seksjon, dermed har ennå flere VIF supportere fått mulighet til å slå kloa i en billett.

VIF mot trønderbart!

Publisert tirsdag 1. april 2003
[an error occurred while processing this directive]