[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Møteplass Trondheim
 
Av: Jørund Smedhus

Vi har lenge informert om at den offisielle stampuben til Kjernen også ønsket oss velkomne, denne puben gikk under navnet Arena 1 og er nå stengt. Ny offisiell pub til Kjerne er Lauritz Skjænkestua. Navnet skjemmer ingen så lenge dem har øl, Aass for å være helt nøyaktig. Nå rigger dem til tappetårn med Frydenlund Bayer til oss også på denne plassen, en fin gest til oss fra hovedstaden. Pilsen selges for 39,- halvliteren fram til kl 24.00, 46,- etter kl. 24.00. Ønsker du brus får du den til 20,- spenn flaska.

Vi gjør det enkelt, vi tar i mot invitasjonen fra Kjernen og oppfordrer Vålerengas supportere å møtes på Kjernens stamsted. Selv om det brenner jevnt og trutt i Trondheim sentrum er det sikkert noen andre puber å velge mellom når vi svipper innom, men for dere som vil være garantert å møte andre supportere anbefaler vi Lauritz Skjænkestua. Et annet tips for å møte folk i blått og rødt er den engelske puben Kings Cross. Ellers sprer vi oss vell rundt på en haug med puber, men kommer du aleine og vil slippe flere "bomturer" er våre to tips sikre kort.

Gratis buss til og fra Lerkendal er også en del av den nye avtalen Kjernen har inngått med Lauritz. Grei måte å komme seg opp til stadion uten å virre rundt på leit etter taxi.

En annen fordel med Lauritz er at de forventer storinnrykk av fotballsupportere og dermed tar høyde for sang og mer utagerende oppførsel enn om vi valser dusinvis inn på en hvilken som helst pub i Trondheim sentrum. Det betyr ikke at vi kan oppføre oss som idioter, men ingen vil reagere på antrekk og litt høyrøstet moro.

Lauritz Skjænkestua ligger nesten nederst i Søndre gate. Ca. 250 plasser fordelt over 2 etasjer. Nødvendige tv kanaler for den fotballfrelste og noen storskjermer skal være på plass til seriestart. Huset markert i rødt er Lauritz:Vi har sakset ett av spørsmålene Klanen stilte Kjernens leder for en drøy måned siden...

Kjernen har hatt så mange "stampuber" at jeg har mistet oversikten. Hvor holder dere til denne sesongen?

Hehe, nå synes jeg du tar i litt her. Vi skal fortsette vårt samarbeid med Arena1 som har vært vårt stamsted siden sommeren 2001. Kjelleren får en etterlengtet og sårt tiltrengt oppussing slik at det blir langt hyggeligere å komme på besøk der i år enn tidligere. Vi har hyggelige priser på Dahls pils (Norges beste pils!), maten er upåklagelig med supportervennlige porsjoner og priser. Oppslutninga fra medlemmene er meget bra på kampdager, men vi sliter litt med å få medlemmene til å bruke stedet ellers. Vi håper dette retter seg litt når vi får den bebudede standardhevinga. Alle bortelagenes supportere inviteres til å komme og ta en pils sammen med oss før kamp (unntatt Tornekrattet) og de fleste takker ja til invitasjonen.

Publisert tirsdag 1. april 2003
[an error occurred while processing this directive]