[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Bak kørja
Tabellen
Kampene
Spillerne
Arkivet
Historien
 
Kristiansand Pirates
http://www.pirates.no

av Hjesus

Kristiansand kjører en svart og hvit piratstil på sida si. De har lagt opp til en frameløsning som for oss virker forholdsvis uintelligent og langt fra gjennomtesta. Utviklerne av disse sidene, sitter sannsynligvis på store skjermer med høy oppløsning, og tenker ikke over hvilket katastrofale følger det får for designet deres, hvis man f.eks prøver dette i oppløsning 640 * 480. For dere som ikke gidder å teste det ut, det fungerer noe så nært som særdeles dårlig - eller for å si det litt annerledes - designet er elendig!

Videre så har de plassert sponsorlogoene på den plassen det er mest nærliggende å ha linker - dette er sannsynligvis bevisst - men gjør at sida virker unødvendig mye mer krøkkete, og igjen fører til håpløs brukervennlighet i den tidligere nevnte oppløsninga. Nyhetene er ikke datert, hverken på nyhetssida eller inne på selve nyhetene. Derav kan vi lese at Greene reiste hjem på en torsdag - forøvrig uten å signere kontraktsforslaget - uten at vi har noen som helst peiling på hvilken torsdag det var. Heller ikke arkivet er beæret med datoer, men en skummel følelse av at sidene oppdateres ganske hyppig toucher likevel innom en enkel teflonhjerne.

Heller ikke debattforum finnes på denne sida, og meget skuffa må vi betegne oss med at vi kun spanderer èn kald pils for høy oppdateringsfrekvens - tror vi, kanskje...Publisert mandag 03. mars 2003
  Evalueringer:

 Les mer... Asker Aliens
 Les mer... Bærums Verk Defenders
 Les mer... Frøya Ambassadors
 Les mer... Harstad Vikings
 Les mer... Kongsberg Penguins
 Les mer... Kristiansand Pirates
 Les mer... Tromsø Storm
 Les mer... Ulriken Eagles
 Les mer... Vålerenga Kings

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen