[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Bak kørja
Tabellen
Kampene
Spillerne
Arkivet
Historien
 
Kongsberg Penguins
http://www.kongsberg-penguins.com

av Hjesus

Første-inntrykket av sida er at den er rolig og stilrein, noe som bør borge for kvalitet - og kvalitet finns det jo helt klart over bronselaget fra sølvgruvene. De enkle linkene er plassert der de fleste forventer og finne dem, de er tydelige og lett forståelige. I tillegg har de en egen søkefunksjon, der man kan søke etter artikler på sidene. Denne skulle normalt ha trukket opp, men da resultatet blei "Ingen dokumenter funnet." etter mitt søk etter "Vålerenga", tviler jeg på dens funksjonalitet. Vi har da tross alt spilt tre kamper mot rakettforskerne denne sesongen, pluss at vi slo dem ut av cupen i fjor, så noen steder må vi da være nevnt.

Nyhetsartiklene dukker opp støtt og stadig på disse sidene, og de gir ut mye nyttig informasjon. Ellers var ikke informasjonen på sidene til stort hjelp, annet enn navn og nummer og det glitrende kartet med påfølgende veibeskrivelse, som skulle klare å lede enhver bygutt ut til gruvesjaktene. Mangelen av et debattforum trekker derimot ganske mye ned, men ikke så mye som det ville ha gjort uten gjesteboka. Dessuten er kampoppsettet rimelig rotete og står dermed steilt i mot det estetisk ryddige som resten av sida bærer preg av.

Til slutt må den irriterende java-appleten som ønsker velkommen nevnes. Dersom en ikke har installert java, hva da? Er man plutselig ikke lenger velkommen?

Vi fyller opp alle fem ølglassa, men når vi ikke finner noe Vålerenga, holder vi absinthen for oss selv - så det så!Publisert mandag 03. mars 2003
  Evalueringer:

 Les mer... Asker Aliens
 Les mer... Bærums Verk Defenders
 Les mer... Frøya Ambassadors
 Les mer... Harstad Vikings
 Les mer... Kongsberg Penguins
 Les mer... Kristiansand Pirates
 Les mer... Tromsø Storm
 Les mer... Ulriken Eagles
 Les mer... Vålerenga Kings

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen