[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Bak kørja
Tabellen
Kampene
Spillerne
Arkivet
Historien
 
Asker Aliens
http://www.askeraliens.com

av Hjesus

Hvorfor de har valgt en .com-adresse er vanskelig å svare på, men det er fullt mulig at fedrelandet ikke er bra nok for disse sosietetsmenneskene fra den fine vestkant. De er nok ganske avhengige av det amerikanske finansmarkedet, der de for det meste sitter og nistirrer på svingningskurven i aksjekursen. Førsteinntrykket er dermed ødelagt og sant å si, så synes jeg layouten er forholdsvis kjedelig. De lider også litt av å ligge under abporten sin trauste standard og at høyre side er forbeholdt abportens uinterressante linker. Allikevel trekker layouten opp, rett og slett fordi sida er veldig oversiktelig, rolig og enkel og finne fram på. Selvfølgelig rolig med visse modifikasjoner. Skulle gjerne sett at reklamen var med nøytral, men det er vel ikke så mange i reklamebransjen som fikk med seg at nøytral internettreklame faktisk er den reklamen de fleste best legger merke til.

Oppdateringa på sida skjer forholdsvis ofte, men det er stort sett bare overskrifter og linking - svært lite egenproduserte artikler. Det syns vi er litt dårlig. Det koster ikke så fryktelig mye å skrive en egenprodusert artikkel i det minste èn gang i uka. Når det gjelder nyhetsoversikten er også lista uhorvelig lang og egentlig ganske klønete utført. Det er uoversiktelig å lese seg nedover til de siste artiklene, men ettersom de absolutt ikke er interressante lenger, kunne de godt ha vært arkivert for lenge sida. Det virker som om Asker bare arkiverer ved hver sesongstart - de kunne med stor fordel gjort dette langt oftere.

Når det gjelder debattforumet, så har det et estetisk utseende som faller i min smak. Man slipper å logge seg inn, og selv om det virker å være en liten programmeringsfeil med hvordan ikonene plasserer seg foran hvert innlegg, så gir vi utelukkende positivt for forumet.

Det som derimot ikke får pluss, er linken som skryter av bilder. Denne sida har ikke blitt oppdatert siden 13.12.2001(!) og dette stinker det dotcom skandale av lang vei. Linken burde heller vært fjerna og alle bildene lagt under det tidligere nevnte arkivet. Nok en minus for arkiveringa til Asker. Derimot får de pluss for bra spillerpresentasjoner.

Totalt sett får Asker 3 kalde pils for sine internettsider.Publisert mandag 03. mars 2003
  Evalueringer:

 Les mer... Asker Aliens
 Les mer... Bærums Verk Defenders
 Les mer... Frøya Ambassadors
 Les mer... Harstad Vikings
 Les mer... Kongsberg Penguins
 Les mer... Kristiansand Pirates
 Les mer... Tromsø Storm
 Les mer... Ulriken Eagles
 Les mer... Vålerenga Kings

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen