[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Billetter RBK - VIF
 
Av: Jørund Smedhus

Forhåndsalg – kampbilletter i Sjappa fra mandag 17. februar.

Rosenborg – Vålerenga
Lørdag 12. april
Lerkendal kl. 16.00

Klanen har laget en avtale med RBK om forhåndsalg av billetter. Vi anbefaler alle som skal reise til Trondheim om å kjøpe billett i Sjappa. Vi har i utgangspunktet et felt (HB) som tar i overkant av 600. Når disse er solgt får vi utvidet feltet. I fjor var vi ca 600 som reiste. Nå er det seriepremiere og Klanen regner med minst 1000 i blått som tar turen oppover. Derfor er det viktig at flest mulig tar turen innom Sjappa og kjøper billett, pes venner og kjente. Klarer vi å selge ut det ordinære feltet reservert bortelaget, vil vi få flere billetter. Vi kan faktisk få hele den nedre seksjonen på Tribune Øst, her snakker vi 1200+.

Går billettsalget i Sjappa tregt vil RBK selge de ekstra billettene vi har fått tilbud om til sine egne supportere. Kjedelig å kjøre 50 mil for så å finne ut at du ikke får billett til tribunen reservert Vålerenga. Da ender du opp sammen med trøndere, og mest sannsynlig må du legge igjen supporterutstyret ditt ved inngangen.

Med andre ord, kjøp billett i Sjappa.

Du tjener på det.
Klanen får flere billetter.
Sjappa tjener på det.

Vi vil jevnlig oppdatere antall solgte billetter, jo flere billetter solgt, jo flere får lyst til å dra. Det er en kjensgjerning at veit folk det drar mye folk, ja da får man sjøl lyst til å dra. Selv om man egentlig ikke hadde tenkt seg en tur til Nidaros, men heller sitte hjemme i sofaen å se kampen på tv.

Seriemester vs Norgesmester – Hareide vs Rekdal – Serieåpning og lørdagskamp.

Vi sier ikke mer.

Publisert fredag 14. februar 2003
[an error occurred while processing this directive]