[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Klanen chartrer fly
 
Av: Klanens turarrangør

Fra og med denne sesongen vil Klanen sette opp charterfly i samarbeid med Braathens.

Vi får skreddersydd avgangene, vi får billigere billetter og vi får et helt fly for oss sjøl. Foreløpig har vi booket fly til Trondheim 12. april og Stavanger 24. april.

Flyet vi vil bruke har 130 plasser og Klanen er avhengig å få fylt opp alle setene skal vi kunne fortsette med dette tilbudet utover høsten og i årene som kommer. Vi håper derfor at folk velger å benytte seg av Klanens tilbud.

Vi vet det kan skaffes billiggere billetter, men det er et begrenset antall og svært få klansmedlemmer vil få nytte av slike kampanjepriser (ca 10 billigbilletter til hver avgang). Vi oppfordrer derfor alle som ønsker å reise med fly å benytte seg av Klanens tilbud. Dette vil gagne alle på sikt og vi kan også i fremtiden tilby våre medlemmer en skreddersydd flypakke.

Det blir satt opp transport fra flyplass til sentrum/stadion og retur fra stadion tilbake til flyplass. Når vi lander vil vi kunne tilby felles transport direkte tilbake til Bohemen. Husk å bestill plass på buss når dere bestiller billett/henter billetten slik at vi kan tilpasse antall seter etter behov.

Publisert tirsdag 11. februar 2003
[an error occurred while processing this directive]