[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Vedrørende lørdagens oppslag i VG
 
Av: Gjermund Nordtug

Lørdag ble det fremlagt enkelte påstander i VG som vi mener bør kommenteres. Hovedsaken i oppslaget er at Pa skal ha mottatt flere hundre elektroniske brev mer rasistisk innhold, og at flere av disse har kommet fra Klanen.

For det første må vil vi si at Klanen tar sterk avstand til alle former for rasisme, og alle våre medlemmer vet at medlemskap i Klanen ikke er forenelig med rasistiske ytringer.
Pa har oss bekjent fremdeles kontrakt med Vålerenga, og spiller han for laget vårt støtter vi han hundre prosent, i likhet med alle andre som spiller for oss. Dette bør nå ligge i ryggmargen til alle Vålerengasupportere; vi støtter klubben, og klubben utgjøres av spillere, støtteapparat og ansatte.

Dersom enkeltaktører derimot opphever seg selv foran klubben er vi selvsagt de første til å si vår mening. Det er det vi nå opplever. Vi mener Pa har blitt manipulert av sin agent Kjenner til å velge seg selv foran klubben. Hadde Kjenner og Pa virkelig ment det når de sier at de ønsker Vålerenga alt godt, hadde de ikke fremmet et lønnskrav som kun spillere med mangeårig Champions League- og landslagserfaring får i Rosenborg. De var selvsagt klar over at Vålerenga måtte avslå et slikt lønnskrav. Hvorfor ikke forlenge kontrakten, for deretter se etter en ny klubb? Hadde Pa blitt solgt til en klubb slik at vi hadde fått penger for ham hadde alt vært bare velstand, men Kjenner vet altfor godt at det er mer penger for dem begge ved å vente til Pa kan selges som Bosmanspiller.

Tilbake til oppslaget i VG; Morgan Andersen siteres på følgende "Han (Morgan Andersen) vet at mange av e-postene kommer fra Klanen…" og "…mange av usaklighetene og de stygge meldingene kan jeg spore tilbake til e-post fra Klanen, hevder Morgan Andersen".

Vi vil da gjerne vite, hvem er denne "Klanen" som har sendt dette? Vi kan selvsagt ikke garantere at enkeltmedlemmer hos oss ikke har sendt e-post til Pa sin e-postadresse. Derimot vet vi at Morgan Andersen har såpass erfaring med både juss og mediehåndtering at han vet at dette er injurierende påstander mot en stor gruppe mennesker. Oss bekjent har ikke herr Andersen eller NISO medlemsregisteret til Klanen, det er det kun vi som har. Hvordan kan han da påstå at det er fra Klanen?

Skal noe sies å være fra Klanen er vel dette kun fra sentralt hold, det vil i vår sammenheng si fra styret. Ettersom vi har e-postloggene til alle styrerepresentantene kan vi gjerne fremlegge disse for herr Andersen for å vise at ingen e-post har blitt sendt herfra. Spørsmålet vi sitter igjen med blir da selvfølgelig hvilket motiv herr Andersen har for å fremlegge slike påstander? Inntil vi får herr Andersen i tale vil dette forbli ubesvart, men vi håper å kunne gjengi et fornuftig svar dersom dette en gang skulle foreligge.

Vennlig hilsen Klansstyret

Publisert tirsdag 28. januar 2003
[an error occurred while processing this directive]