[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Dusør
 
Av: Atle Enersen

Natten til den 11. november 2002 ble klansstyremedlem Gjermund Nordtug brutalt og umotivert overfalt på vei hjem fra jobb på Bohemen. Overfallet har skjedd mellom kl. 01:15 og 04:30 på strekningen Bohemen - Tveita. Gjermund har antageligvis tatt taxi til Tveita fra rett utenfor Bohemen. Pga. alvorligheten på skadene og måten det ble gjennomført på har politiet valgt å etterforske dette som drapsforsøk. Politiet har få spor å gå etter og Gjermund selv husker foreløpig lite av episoden.

Klanen utlover derfor en dusør på kr. 10.000,- til den som bidrar med opplysninger som gjør at saken blir oppklart. Som organisasjon ønsker Klansstyret saken oppklart av flere grunner; angrep mot Vålerenga, angrep mot Klanen, angrep/ransforsøk mot Bohemen, eller blind vold. Ved oppklaring unngår man spekulasjoner samtidig som Gjermund personlig også får visshet i hva som for ham nå fremstår som en forferdelig uvisshet.

De av dere som kjenner Gjermund vet at han har langt, langt flere venner enn fiender og vi vil oppfordre alle som hører noe om dette overfallet til å tipse enten politiet eller Klanen, gjerne anonymt. Klanen ønsker på ingen måte å opptre som noen slags politimyndighet i saken og vil videreformidle alle tips til politiet.

Ring tlf. 22 41 62 66 etter kl. 14:00 alle dager eller ta kontakt med politiet.

Publisert onsdag 20. November 2002
[an error occurred while processing this directive]