[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Pølser til besvær...
 
Av: Grell Kjønningen

I alle år har vi levd i den villfarelsen om at ski og til dels fotballklubben Lyn har vært et dydsmønster for all type virksomhet uansett felt, en slags alle fotballklubbers snille, pene og rettferdige mor godhjerta, en Mor Theresa skikkelse Oslo, Norge og resten av verden har kunnet være synlig stolte av. En brutal Mai formiddag brast plutselig denne illusjonen.

Lyn var tatt i juks med pølser!

Med buksene nede, men med pølsene oppe, lunkne og halvstive.

Skinnet bedrar.

Pølser de ikke fikk solgt ble fryst ned, tatt opp igjen, forsøkt solgt, fryst ned igjen etc. etc. etc.

Tenk bare på hvordan bakteriefloraen etter hvert ble inne i de pølsene som kanskje gikk gjennom denne "behandlinga" opptil 20 ganger. Jeg sleit enkelte ganger litt med å få i meg disse pølsene selv, men skyldte stort sett på fyllesjuke og andre helsemessige skavanker.

Så smalt bomba.

Skinnet bedro.

For undertegnede raste hele verden sammen i en stinkende ruinhaug av tapte drømmer og ufattelige skuffelser, tenke seg til at den siste bastionen i vår kyniske verden også hadde falt for den lumske "overkapitalistiske" fristelsen om at markedet bestemmer og at et hvert type salg er helt greit så lenge man tjener penger på det. Det folk ikke vet om har de heller ikke vondt av mente gutta med de brukne stavene.

Å selge pølser som første gang så dagens Ullevaal pølsevannlys for kanskje så mye som et halvt år tidligere affiserte ikke disse superselgerne det dugg, nei er`n såpass lunka at du kan stikke den opp der bak uten fare for brannsår og varige indre skader er den absolutt salgbar, prisen blir vi selvfølgelig enige om...

Her sitter altså en hel organisasjon, på beste Oslo vest, og bevisst manipulerer og lurer sine godtroende dårligere stilte naboer fra Akerselvas stinkende side, men pølsene nesten hopper opp i lompene av seg selv, nærmest desperate etter å komme seg opp av det gamle resirkulerte bedervede pølsevannet som ikke er tilsatt en skarve klype buljong engang!

Lompene er så harde at frisbeeverdensmester Sune Wentzel fra Stovner har tatt to trick-VM på rad ved å bruke disse gode årgangslompene.

Blodbanken lider under mangel på blod og forstår ikke helt hva som skjer med den livsviktige røde væsken, hvor blir den av, herjer det sleipe drakulaer ved norske sykehus? Sjekk innholdet i Lyns ketsjupflasker. i hvor mange år denne svindelen har foregått er umulig å spekulere I, men jeg tror fast og bestemt at den har pågått siden tidenes pølsemorgen, dvs fra den dagen Lyn ble stifta, en skummel aften tilbake i 1896.

Hele klubbens økonomi er bygd opp rundt denne virksomheten, Glem Atle Brynestad, han blir bare en smågutt i denne sammenhengen, selv han selger ikke det samme glasset 10 ganger.

Selv har jeg ofte ligget hjemme etter Vålerengakamper på Ullevaal med ufattelige smerter både i sjel og mage og alltid har jeg avfeid det med at "sånn føles det når vi taper".

I dag veit jeg bedre, jeg var rett og slett forgifta! Hva hvis jeg hadde dødd, ville noen noensinne ha funnet ut dødsårsaken? Har mange tatt kvelden etter inntak av disse giftpinnene?
Ser man på dødsfallstatistikken her i Oslo øst viser den sensasjonelt nok at det på mandager etter kamper med VIF kreperes mer enn dobbelt så mange østkantboere som på en helt ordinær mandag. Ok, dette kan selvfølgelig være helt tilfeldig, men jeg er redd for at en pluss en fortsatt blir to.

Lyn ble stifta av en halvfeit pølsemaker for over 100 år siden og jeg mistenker at denne pølsehumbugdrapsbusinessen ble bestemt og lovfesta allerede den gang. Klubbens økonomi står og faller på dette svineriet, publikum har aldri helt falt for skiklubben så et sted må jo inntektene komme fra.

En telefon til Odds keeper og notoriske pølsespiser, Erik Holtan, alias "Stutttjukken", forteller det meste om hva overdrevne inntak av Lynpølsene kan føre til. "Jeg satt ei uke på potta", "Hjernen min vrengte seg og jeg så livet passere i revy", "ikke mer pølser på meg, tror jeg..", "aldri har 15 pølser med dobbel lompe fått meg til å føle meg så jævlig", "jeg gikk ned 15 kilo". Eriks frustrasjon og dertil krasse uttalelser gir et godt bilde på hva mange av ofrene føler, avmakt, total avmakt.

I fjor døde Vålerengalegenden "Makker`n" av tilsynelatende naturlige årsaker.

Trodde man da.

Jeg skal ikke spekulere og dele ut skyld, bevare meg vel, men meg bekjent var Makker`n glad i kabler så en aldri så liten kobling her kan absolutt ikke utelukkes.

Selv skal jeg aldri spise så mye som en eneste pølse på Ullevaal mer, i hvert fall ikke så lenge storsvindlerne fra vestkanten styrer salget med metoder selv den mest utspekulerte mafiavirksomhet ville holdt seg for god for. i Lyns verden handler det om raske penger, inn og ut, tråkk på folk, pin dem, forgift dem, ta penga dems.

Drapsmaskiner hele gjengen.

Jeg hater Lyn.

Kjell G.

Publisert søndag 7. Juli 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen