[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Butikkåpning
 
Om artikkelen:

Artikkelen stod trykket i Apestreken nr. 1 1995 og er skrevet av Børre Bjerkland. Når disse Klanens nye internettsider ble lansert var nettopp den nye Vålerenga-sjappa i Pilestredet 8 åpnet. Vi synes derfor artikkelen hadde aktualitet.


Butikkåpning

I lengre tid har vi hatt en drøm om å åpne en supporterbutikk. En butikk du kunne få kjøpt allt innen Vålenga ting + litt andre ting å tang. Når det blei ledig i en butikk rett under kontoret vårt, slo vi til. Siden Klanen har tatt over supportersalget til Vif Fotball i år, fant vi ut at tiden nå var inne for en butikk.

Masse nye ting ble bestillt, og vi innreda sjappa med disk ol. Vi hadde bedt både Fotball og hockeygruppa, og håpa at mest mulig av spellera våre kom. Lørdan kom, og klokka nærma seg 12. Mor Sorbitzen hadde lagd kaffe og vaffler, for vi hadde selvfølgelig kontoret åpent også. Vi åpna dørene klokka 12, og folk strømma på hele tia.

Fotballspeller etter fotballspeller kom innom for å signere ting, for deretter ta en tur opp på kontoret for å spella dart og ishockeyspill. Nesten hele fotballlaget, med Kenta i spissen var der, men hockeyspellera SOM VANLIG glimta med sitt fravær.

Kun et par ledere og ca 5 spellere, med Tommie i spissen var der, og det sier nok om hvor overlegne og blærete de aller fleste hockeyspellere er. Uansett blei denna dagen en dag vi aldri kommer til å glemme, for at det blei suksess de luxe, det er helt sikkert. Dagen blei avslutta med tippetreff og masse kalde brune venner + en tur på byen.

Tusen hjertelig takk til alle spellers og ledera som tok turen ned til oss, dere skal vite at vi alle satt utrolig stor pris på det. Tusen hjertelig takk også til alle som hjalp oss både før og på åpninga, dere skal få deres lønn i himmelen, jeg lover.

Vi jobber med å få til en avtale med spillera, at de på rundgang kommer til butikken på lørdagene for å skrive autografer og prate ol, men det skal du få vite ien senere Apestrek.

BØRRE.

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen