[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Bak kørja
Tabellen
Kampene
Spillerne
Arkivet
Historien
 
Vålerenga Kings - Harstad Vikings 85 - 93 (20 - 19, 31 - 30, 15 - 24, 19 - 20)

Jordalhallen onsdag 15.01.03


Vålerengas lag: #4 Fitim Troni, #5 Ali Sahli, #8 Jide Okoroafor, #9 Thomas Vangen, #15 Pastill"dent", #20 Thor Hagen, #34 Orji Okoroafor, #50 Kristian Spernes, #53 Derrick Miller

1.Periode.
Vi starter med å tape hoppballen, men harstad bommer så Derrick går opp å setter to raske poeng. Vi merker oss at Mjødberget er tilstede med et par kvinnfolk så klanen døper de herved om til "tøyteberget". Klanen på sin side er heller ikke så mange, men lager lyd da det er kraftige basstemmer der. Vel over til kampen. Pastill"dent" blir feilet og setter den første straffen, han bommer dessverre på den andre men Thor Hagen er flink på returen og sentrer til Miller som setter to nye raske. Thor fortsetter å vinne offensive returer og setter også to poeng. Pastill"dent" er blitt hentet inn slik at vi skal vinne mer returerer, og vips så tipper han inn to poeng. Thor Hagen fortsetter også å imponere og setter to poeng. Dessverre for Vålerenga så skyter Harstad bra trepoengere som holder dem inne i kampen. Halveis i perioden står det 13-11 til Vålerenga. Derrick Miller og Orji setter så noen poeng og vi leder med fem poeng før dommeren gjør en håpløs feil..Kristian Spernes står helt stille med armene opp og venter på skudd. Isteden hopper Harstadspilleren inn i Spernes slik at han faller over Harstadspilleren. Og isteden for å blåse Charging, så blåser han feil på Spernes som tryner over Harstadspilleren. Er det noe jeg ikke har lært meg av basketreglene eller bare dommerne dårlige? Vel vel...harstad setter fire poeng og vi går til pause med 20-19 til vålerenga.

2.periode.
Andre periode starter med at vi vinner hoppballen. Miller blir feilet og setter to raske poeng, som blir fulgt opp av Thor Hagen med to poeng. Jeff Rogers(spiller for vikings) og setter to poeng og blir feilet av Orji. Han er så stolt at han går og snakker med seg selv litt og slenger litt kommentarer til Orji. Rogers setter straffen og Vålerenga går opp i angrep. Orji føler for å rette opp og løper og setter to poeng og blir feilet av nettopp hvem? jo Jeff Rogers. Sier ikke mer enn "Right back at you". Pastill"dent" gjør nok engang jobben sin og tipper inn to nye poeng. Thor Hagen og på ny pastill"dent" setter poengene sine og vi leder nå 36-32. Harstad henger ennå med takket være god skyting fra distanse. SÅ!!! For referentens egen del kommer nå høydepunktet. Derrick Miller snapper opp ballen og løper mot kurven. Foran han står Sanel Gaba for Harstad. Miller tar sats og skal hoppe over(!) han, men Sanel velger heller å flytte seg(er han redd?) så Miller takker og bukker og snur seg i lufta og "slammer" inn en baklengs dunk. Dette er jo nødt til å være tidenes feteste BLNO dunk.?!? Bare den dunken var verdt inngangspengene(og at man fikk psycha ut Torgeir Bryn). Vi fortsetter vårt underholdene spill hvor Fitim bommer på skuddet, men pastill"dent" henter ballen og dunker fett inn ballen. Miller er nå Hot og setter fire poeng og det blir tatt time out Vikings på stillingen 46-41. Så kommer det nok en kontroversiell dommeravgjørelse. Jeff Rogers løper på dommeren og tar ihvertfall fem skritt, uten at dommeren blåser for skritt. Er ikke dommeren såkalt "luft" på banen, og kompenserer han for at han sto i veien eller? Lurer på om dommerne har fått beskjed av forbundet om at de skal dømme mot Vålerenga?? Kristian Spernes setter så to poeng og vi går til pause med ledelse på 51-49.

Pausa skal egentlig gå med til pølse, brus og røyk men det blir til at man blir stående fordi inn kommer Cheerleaders.

3.periode.
Miller taper hoppballen og Vikings setter igang et hardkjør mot oss. Miller setter riktig nok to poeng innimellom, men harstad går opp i en 53-57 ledelse. Vi spiller veldig dårlig nå og roter mye med skudd og tar ikke returer, samtidig som Harstad fortsette sitt gode spill. Hva med å ta en Time Out når ting går dårlig Sanden?? Spernes, Miller og Pastill"dent prøver å holde oss inne i kampen, men det holder ikke. Harstad fortsetter å skyte treere og treffer. Og i tillegg, når dommerne er i det hjørnet, så får man ikke gjort så mye med det. Et halvt minutt før peridoden ebber ut tar Sanden time out(kanskje på tide). Hjelper ikke så mye og vi går til ny pause med å ligge under 66-73.
4.periode.
Starter med å tape hoppballen. Pausa ser ikke ut til å hjelpe noe nevneverdig. Hvorfor må vi avslutte angrepet etter 10 sek. istedet for å skyte håpløse skudd? Hva med å bruke 24 sekunder og satse på og få en åpning. Fitim, Thor og Pastill"dent" setter noen poeng, men vi knapper ikke innpå, så Sanden tar en time out på stillingen 72-81. Denne pausa ser ut til å hjelpe Miller ihvertfall. Han setter tre raske to-poengere og vi tar innpå og ligger nå under med bare fire poeng. Dessverre så får Kristian Bøhler(Vikingsspiller) stå åpent og skyte nok en treer og treffer, dette tar nok lufta av Vålerenga og vi må begynne å skyte tre poengere. Sånn det har gått før iår så virket ikke det lovende. Når da itillegg "hvitsnippen" og "Mikke" er borte, så står vi igjen med en - maks to - potensielle trepoengsskyttere. Når de da blir dekt opp så skjønner vel alle hvordan dette går. Kampen ender opp med at vi taper 85-93 mot serielederen. Personlig hater jeg å se laget jeg holder med tape, men spillet i første og andre periode samt at pastill"dent" var halvskadet så kan jeg se en viss fremgang i dette. Og makan til underholdene spill skal man lete lenge etter fra Vålerengas del ihvertfall. Det var både fete dunker og blokker så gjenstår det å se om vi klarer å nå sluttspill.


Kampen blei sett av Stian Bue
Publisert torsdag 23. januar 2003

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen