[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Bak kørja
Tabellen
Kampene
Spillerne
Arkivet
Historien
 
Vålerenga - Asker 71 - 73 (17 - 18, 16 - 18, 15 - 15, 23 - 22)

Jordalhallen søndag 10.11.02

Dette skulle egentlig være et ganske hyggelig lite referat. Et referat fra en kamp som gikk ganske nøyaktig ei uke etter at fotballbøtta, etter fem år i utlendighet, endelig var tilbake der den hører hjemme. På Vålerenga! Det er i så måte utenkelig at jeg dermed skulle skrive noe uhyggelig i dette referatet; men hyggelig lesing blir dette garantert ikke. Langt der i fra!

Vålerenga stilte følgende lag: #5 Salige Ali, #11 Mikke, #15 Steve Reynolds, #20 Thor Hagen, #21 hvitSnippen, #33 Alf Egeland, #34 Orji, #50 Kristian Spernes, #53 Derrick Miller.

1. periode starta overraskende nok med en hoppball, og den vant, like overraskende, Derrick Miller. Det var stort sett det vi så av Miller i første periode. Poenga til Reynolds derimot, de var det lett å følge. Steve putta og putta og putta, og sekretariatet holdt orden på poenga hans, på den lille tavla som forteller stillinga. Først utligna han Askers ledelse med en enkel topoenger. Deretter dunka han inn en topoengs ledelse, før han fulgte opp med en trepoenger, som nok en gang sendte Vålerenga i føringa. Så begynte Askers drittspill. Mustafa Mahnin, en ekkel klysete pengehore, slo Mikke i ansiktet, eller trynet som det heter her på østkanten. Og slag burde vel egentlig sendt det svinet ut av hallen der og da, men ikke når Tor Christian Bakken er dommer. Da er slag nemlig tillatt, så fremt det utøves mot Vålerengaspillere. Jeg antar denne hendelsen er filma, men kan ikke i min villeste fantasi tro at de inkompetente pampene i BLNO, på noen som helst måte, vil straffe Mahnin for voldsbruken. Hvis du lurer på hvorfor jeg kaller pampene for inkompetente, så får du et lite innblikk på slutten av dette referatet.

Tilbake til det sportslige. I hvert fall sportslig i voldsmaskinen Mahnin sine øyne. Etter altså å ha gitt Mikke en rett venstre, begynte han å sutre over at Mikke var litt smårøff tilbake mot ham. Dommerjævel Bakken fikk medlidenhet med den kvalme spykladden som håverte utpå banen. Han dømte selvfølgelig akkurat sånn som voldsmaskinen Mahnin sa han skulle dømme. Hallo! Noen må reagere mot en dommerjævel som lar en spiller diktere hvordan han skal dømme. Spiller er spiller, dommer er dommer. Eller hadde de to sex med hverandre før kampen?

Vålerenga på sin side, satsa i hvert fall på det som virkelig er sportslig. Steve satte et straffekast, en trepoenger og nok en trepoenger. Vålerenga leda med 14 mot 11, da Manne helt uforståelig, tok Reynolds av banen. Så gikk det tre minutter uten poeng, før Miller oppdaga at Reynolds ikke var på banen, og dermed skøyt en trepoenger selv. Dette var en periode der Vålerenga blei avblåst for alt mulig rart, mens Asker stort sett fikk gjøre akkurat som de ville av dommerjævel Bakken. Amir Alagic, en katastrofe på norskekvote, parkerte inne under kørja. Satte sperrer og sto der stort sett hele tida. Jeg veit ikke helt jeg, kjære Bakken. Nei, forresten - glem kjære. Altså, [sensurert] Bakken, da jeg starta i barneparken som treåring, hadde jeg allerede lært meg å telle til tre. Faktisk kunne jeg telle mye lengre, men nå er det altså tre som er poenget her. Hvor vanskelig er det egentlig? En - to - tre! Jeg gjentar: En - to - tre! Altså, tre sekunder har Amir Alagic lov til å oppholde seg under kørja før han må forlate åstedet. Må han få parkeringsbot før du oppdager at han har stått der for lenge? Hvor blind går det egentlig an å bli? Eller hadde du sex med Alagic før kampen også?

2. periode starta like overraskende som den første, med en hoppball. Fortsatt like overraskende blei den vinni av Derrick Miller. Nok en jevn periode fulgte, nok en gang uten at [sensurert] Bakken gadd å bry seg om Alagic. Salige Ali skøyt en treer, Steve Reynolds skøyt en treer, og så helt på tampen, så fikk vi en knallblokk av Thor Hagen. [sensurert] Bakken så selvfølgelig noe som, nok en gang, ingen andre i hallen så. Vi blei til og med avblåst for goaltending, noe som igjen kun kunne sees gjennom [sensurert] Bakkens doggende briller. Skandale!

Det mest positive i denne perioden var at Klanens utpsyking av voldsmaskinen Mahnin og $mith satte disse to langt utafor vanlige prestasjoner. Det er jo litt godt å se at $mith faktisk tar seg nær av det vi sier til ham. Det betyr langt på vei at vi har rett, og da fortsetter vi selvsagt med disse velvalgte ord.

I pausa fikk vi høre Østkantens Pøbelvelde, denne glitrende Vålerengarapen skapt av Gatas Parlament. Stort mer er det ikke å si om pausa, bortsett fra at det jo må nevnes at jeg syns volumet fortsatt er litt høyt, men at det nå er nede på et levelig nivå. Så derfor sendes varme tanker til en dyktig dj. Jepp, alle som virkelig fortjener ros, får det. [sensurert] Bakken derimot...

Vel, det bringer meg over til 3. periode, beviset for at mine påstander om voldsmaskinen Mahnin er korrekte. Tidlig ut i perioden, da voldsmaskinen, sannsynligvis for eneste gang i kampen, blei avblåst helt korrekt av [sensurert] Bakken, blei han nemlig forbanna. "Fitte!" skreik han til [sensurert] Bakken, som nikka erkjennende. Altså kan konklusjonen trekkes, [sensurert] Bakken brukes til akkurat det formål av Askers spillere som er nevnt ovenfor. Ellers kan det jo nevnes at Alagic ikke lenger fikk parkere under kørja, det var nemlig Arnstein Gloppen, jepp uten et eneste sensurert skjellsord, sin tur til å dømme. Det er oppriktig synd at det var to dommere på banen i denne kampen. Det hadde vært så mye mer rettferdig med bare Gloppen.

Da var det duka for siste perioden og det starta bra. Riktignok bomma Orji på en topoenger, men kjapp og spenstig plukka han egen retur - og putta. Vakkert! Reynolds fikk æren av å utligne, men så skjønte plutselig [sensurert] Bakken tegninga. Vålerenga var på vei til å vinne kampen. På stillinga 55 - 57 satte Steve Reynolds en klar trepoenger. Jeg mener også å huske at Gloppen markerte for tre poeng. Vålerengas sekretariat derimot, rota det til og noterte oss bare for to poeng. Da Derrick Miller satte to nye poeng og Vålerenga hadde en ledelse på tre poeng, mens tavla viste to, reagerte Manne. Protestene hagla, og det så lenge ut til at Vålerenga skulle få tilkjent dette rettmessig ene poenget; men da hadde vi ikke regna med [sensurert] Bakken. Det denne mannen gjør mot sporten er en hån. Han tilkjenner ikke Vålerenga poeng, men gir heller Asker to poeng som takk for protesten. DOMMERJÆVEL!

Vålerenga satsa nok en gang på det sportslige, og vi rykka i fra. Så til dagens øyeblikk. Dette skuddet kom i fra andre sida, "over there" som det heter. Det var da makan så travelt Steve Reynolds skulle ha det med å komme seg tilbake til Amerika; men det gjør ingenting det altså. Så lenge du klarer å treffe kørja i Jordalhallen fra din posisjon, så kan du være hvor som helst i verden for min del, Steve. Det var vel ikke en eneste person i hallen tenkte skuddtanken fra så langt hold. Ja, bortsett fra Reynolds da. Og makan til skudd. Nøyaktig midt opp i kørja, som hånd i hanske - eller Asker og Bærum om du vil. Øyeblikket var verd inngangspenga aleine. En og annen sponsor fikk til og med valuta for penga. Noe annet må være utenkelig. Da ballen stupte ned gjennom kørja gikk det totale frammøtte publikum igjennom tidenes orgasme - forøvrig uten at jeg overdriver. Sex føles oppskrytt i en sådan stund...

Men så var det denne [sensurert] Bakken igjen da. Ved hver eneste anledning benytta han nå sjansen til å dømme mot Vålerenga. Uforståelig for tilskuerne! Og ja, det er faktisk umulig å vinne en kamp, der den ene dommeren går på norskekvota til dine motstandere! I sluttminuttet klarte han til og med å overgå seg selv, denne [sensurert] Bakken. Totalt uforståelig blåste han av Derrick Miller. I stedet for to Vålerengapoeng endte det dermed med at Asker fikk avgjøre kampen. Alagic fikk tre straffer og satte to av dem.

Så er det oss da, Tor Christian Bakken. Hvordan kunne du? Det kan ikke være uten personlig gevinst du dømmer en sånn kamp. Enten får du penger under bordet av Stoller, enten får du sex med store deler av Asker Aliens, eller så har du på andre måter økonomiske og følelsesmessige gevinster av at Asker vinner kamper. Og det er her jeg igjen velger å ta opp de inkompetente pampene i BLNO. Et enkelt letearbeid på internett fører til følgende informasjon: Tor Christian Bakken dømmer for Sandvika BBK, altså er han fra Asker og Bærum nærdistrikt, eller hånd i hanske om du vil. Sannsynligheten for at han heier på Asker er dermed enorm. Men selvfølgelig, det er ikke bare avgjørende hvilken klubb du dømmer for, så hva mer er i vente. Joda, jobben til Tor Christian Bakken er i vente. Tor Christian Bakken jobber i ledelsen i Asker og Bærums Budstikke, nærmere bestemt som nyhetsredaktør. Asker og Bærums Budstikke betaler altså lønna til Tor Christian Bakken, og for avisas skyld er det viktig å selge godt. Asker Aliens sin største sponsor er, ja nettopp, Asker og Bærums Budstikke. Altså, Asker og Bærums Budstikke bruker mange penger på Asker Aliens. For at Asker og Bærums Budstikke skal få igjen disse sponsorpengene, må Asker Aliens gjøre det bra i BLNO. Hvis Asker gjør det bra i BLNO, så gjør Asker og Bærums Budstikke det bra, og Tor Christian Bakken får sannsynligvis en meget feit bonus. Folk i Asker og Bærum kjøper nemlig denne avisa for å lese om vinnende Asker Aliens. Dette stinker det av lang vei. Veldig lang vei. Faktisk stinker det så mye at jeg, for absolutt all framtid, håper å slippe og se trynet til Tor Christian Bakken på eller i nærheten av Vålerenga en eneste gang til. Mine påstander om det sexuelle forholdet mellom Asker Aliens og dommerjævel Bakken, er ikke lenger bare oppspinn og tull. De er faktisk et ett hundre prosent metaforisk korrekt virkemiddel. Dommerjævel har fått et personlig ansikt, og det er langt i fra vakkert. Tor Christian Bakken, JEG HATER DEG!

Forøvrig, på torsdag er det kamp igjen - mot Asker. I en idrett der tidenes mest ødeleggende dommerjævel, Tor Christian Bakken, heldigvis ikke eksisterer. Vi knuser dere i hockey!


Dommeren blir hata av Hjesus
Publisert mandag 11. november 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen