[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Bak kørja
Tabellen
Kampene
Spillerne
Arkivet
Historien
 
Vålerenga - Ulriken 68-79

Jordalhallen lørdag 26.10.02

Vålerenga stilte med følgende lag:
#4 Fitim Troni, #9 Thomas Vangen, #11 Mikke, #15 Steven Reynolds,#20 Thor Hagen, # 21 Hvitsnippen, #32 Gazmend Troni, #33 Alf Egeland, #34 Orji Okoroafor, #45 Chuma Hagen, #50 Kristian Spernes, #53 Derrick Miller, og Coach Manne Palmqvist.


1. Periode
Vi starter kampen med at vi vinner hoppballen. og Spernes går rett opp å setter to poeng. Ghetto-Orji kaster bort ballen i angrep, men retter opp defensivt og stealer ballen og løper og setter to poeng. På tribunen merkes det at klanen er borte og ser på hockeykamp. Dette tyder kanskje på at spillet på banen er heller ikke det beste og det er mye slurv fra begge lag. Manne setter inn Fitim Troni som starter med å kjøre litt karusell med ørnene og gir en bra pasning til Derrick Miller som tar en helt "ordinær kjedelig" dunk. Fitim fortsette sitt gode spill og setter en treer og vi leder 9-7 halvveis ut i første periode. Spillet bølger litt fram og tilbake nå og begge lag setter poengene sine. Ghetto Orji har blitt virkelig en tre poengs spesialist og setter to treere på rad. Steven Reynolds setter også en treer og vi går til pause med ledelse på 20-17.

2. periode
Perioden starter med at vi taper hoppballen.. Har Miller gått på Kjell Roar Kaasa's timingskole???
Vi spiller nå veldig godt defensivt med spiller dårlig offensivt. Orji føler han må gjøre noe med dette så han setter en treer. Poengene kommer først 4 minutter ut i perioden. Spernes og Thor Hagen setter så noen poeng før Steven Reynolds fortsetter med en laaaang treer. Har vi trent på 3 poengs forsøk i det siste tro?? Orji er "hot" for tiden og synes det er på tide med "kyst til kyst". Han setter inn to poeng. Så kommer "pengehora" Marco El-Safadi og løper ned Fitim og får en offensiv feil. Pengehora blir sur og går setter seg etter to raske feil. De tre oppmøte fra klanen skriker ut i glede om at han bare må bli sittende. Orji pådrar seg sin tredje feil og må dessverre sette seg ned litt han også. Ulriken henter litt inn på oss. Men vi går til pause med ledelse 39-34.

3. periode
Starter med at vi vinner hoppballen. Miller for ballen og driver inn, men blir feilet. Setter selvfølgelig to av to straffer. Orji fortsetter å "rule gata" og setter inn to poeng. På dette tidspunktet begynner vi å slite litt selvom Miller og Spernes setter noen poeng. Ørnene fra den vannfylte byen Berrrrrrrrrgen tar innpå oss. Manne blir som vanlig irritert og tar en Time Out. Inn kommer blant annet Inge "Hvit" Snippen som kanskje kan prøve å skyte oss inn i kampen igjen. Dette går dessverre ikke da han bommer på en del tre poeng skudd. Har han ikke trent med de andre gutta? Steven Reynolds kløner litt med en feil utenfor tre poengslinja og Ulriken får tre straffer. Disse putter de og vi går til pause med uavgjort 53-53.

4. Periode.
Starter med å vinne hoppballen. Dette er vel ikke altfor bra da vi som regel taper perioden når vi vinner oppkastet. Men hva har vi jo trent i Holmenkollen får? Nå var det vel på tide og sette inn dette ekstra giret vårt og kjøre i fra bønda fra den andre siden av Norges land(Er Bergen i Norge?). Dette skjer dessverre ikke da Ulriken heller setter inn sitt ekstra gir og kjører over oss. Vi klarer ikke å vinne noe returer og poengene setter vi ikke. Manne prøver å ta en Time Out får å se om det hjelper, men dessverre til ingen nytte. Ulriken har full kontroll og vi skyter bare i panikk får å prøve å ta innpå. Miller, Fitim og Snippen tegner seg på papiret mot slutten av kampen men ingen nytte. Kampen ender med at vi taper med hele 11 poeng. 68-79. Og hvis man skal nå sluttspill så bør man vel kanskje putte mer enn 68 poeng i en kamp. Vi åpner bra men må dessverre innse at ørnene og "pengehora" stikker av med seieren.

Vålerengas toppscorere : Ghetto Orji 18 Poeng, Derrick Miller 17 poeng og Fitim Troni med 12 poeng.Kampen blei sett av Stian Bue
Publisert Onsdag 30. oktober 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen