[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Bak kørja
Tabellen
Kampene
Spillerne
Arkivet
Historien
 
Vålerenga - Kongsberg 86 - 94 (20 - 31, 31 - 13, 16 - 28, 21 - 22)

Jordalhallen torsdag 23.10.02

Vålerenga skulle møte serieleder Konsberg Penguins. Et lag aldri har tapt for på hjemmebane i offisiell kamp. Dette skulle bli en tøff kamp der Klanen var mannsterke og Sølvberget var trommesterke.

Vålerenga stilte med følgende lag: #4 Fitim Troni, #8 Jide Okoroafor, #9 Thomas Vangen, #15 Steven Reynolds, #20 Thor Hagen #21 Inge (hvit) Snippen, #32 Gazmend Troni, #34 Orji Okoroafor, #45 Chuma Hagen, #50 kristian Spernes, #53 Derrick Miller.

1. periode.
Vi starter med at Miller taper hoppballen. Pingvinene gjør noen raske poeng, men vi henger med blant annet pga Steven Reynolds og Derrick Miller. Rodney Hawtorne hos pingvinene prøver seg å skaffe seg en Oscar statuett i skuespill og mener han blir feilet av Steven da han stjeler ballen, men dommerne lar det passere slik at det ikke blir noe statuett på Hawtorne. Steven går rett opp og putter en treer. Enga leder 7-6 og Konsberg tar en Time Out. Dette ser ut til hjelpe de noe tilgrader og de setter åtte raske poeng. Manne er sinna og bruker også sin Time Out for å se om det hjelper. Dessverre gjør det ikke det og pingvinene leker med oss nå og kjører i fra oss og leder 13-29. Spillet bølger så litt fram og tilbake og Kongsberg går til pause med en så stor ledelse som 20-31.

2. Periode.
Vi starter igjen med å tape hoppballen, men imotsetning til første periode så er de Vålerenga som kjører andre periode. Miller starter første med en monsterblokk på Hawtorne så han går i bakken. Orji tar ballen og setter først en to poenger etterfulgt av en treer. Miller vil ikke være noe dårligere og setter en toer og treer som akkurat går ved 24 sekunders klokka. Vålerenga er skikkelig "on the run" og har hentet inn poengene og stilingen er nå 31-31. Enga fortsetter sitt gode forsvar og offensivt er som vanlig Miller framme med sine spektakulære dunker, så vi tar ledelsen med fire poeng da Kongsberg tar Time Out. I pausen begynner coachen til pingvinene med Tegning, Form og Farge og forklarer spillerne sine hvordan det skal gjøres. Dette ser ut til å hjelpe litt da Kongsberg etter 4.10 ut i perioden setter sine første poeng etter bare ha skutt og skutt, og bommet og bommet. Men vi gir oss ikke for det. Vi er fullstendig konger nå (derav navnet Kings) og fortsetter vårt gode spill. Fitim Troni ville også melde seg på papiret og setter første to straffer og fortsette med en treer. Vi tar halvtid med stillingen 51-44 til enga i en periode som vi vinner hele 31-13.

3. periode.
Starter med at vi vinner hoppballen, fortsetter vårt gode spill, setter de fleste poengene i angrep og slipper ikke inn mye defensivt. Spernes, Orji, Steven og Miller tegner seg alle på papiret, og i en periode leder vi med hele 17 poeng. Da synes dommeren så synd på Kongsberg at han begynner å finne på feil, slik at Kongsberg kommer inn i kampen igjen. Litt vår egen feil er det også, da de for stå skyte treere på treere og plukke ned returer som de bare vil. De setter fire treere på rad og stillingen er plutselig 67-64 til Vålerenga. Manne er rasende og tar en Time Out på slutten av perioden. Når vi kommer på igjen fortsetter Kongsberg sitt gode spill, samtidig som de håpløse dommerne blåser en viljefeil på Steven Reynolds, bare fordi han slår ballen ut av hendene til en Kongsberg spiller. Personlig mener jeg at det hadde vært helt greit å blåse en feil, men å blåse viljefeil bare fordi man synes synd på det andre laget blir litt dumt. Pingvinene setter poengene sine og går til pause med ledelse 67-72.

4.periode.
Starter med at vi igjen vinner hoppballen. Og hver gang vi vinner den så går det dårlig i perioden. Vi spiller meget dårlig denne perioden og klarer aldri å hente inn ledelsen som Kongsberg har fra tredje periode. Vi setter dessverre ikke våre skudd og klarer ikke plukke ned returer så hele perioden blir en kjedelig affære. Eneste lyspunktet (for pubilkum) fra Vålerenga side er en "mega super duper" dunk fra hvem andre en Derrick Miller. Kongsberg spiller bare ballen fram og tilbake for å få tiden til å gå. Hvitsnippen avslutter med 8 poeng på slutten og kampen ebber ut i at vi taper 86-94. Tapet kommer av at vi ikke klarer å vinne returer og at de får stå åpent å skyte treere på treere.

Vålerengas toppscorer ble: Derrick Miller med 31 poeng, Orji Okoroafor med 15 poeng og Inge Snippen med 9 poeng.


Kampen blei sett av Stian Bue
Publisert mandag 24. oktober 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen