[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Bak kørja
Tabellen
Kampene
Spillerne
Arkivet
Historien
 
Vålerenga - BV Defenders 92 - 89

Jordalhallen lørdag 20.10.02

Så var det på tide med 2dre hjemmekamp for sesongen. Pappa-guttene fra bærum var motstander. En kamp som klart viste at Vålerengas farligst motstander er Vålerenga. Bare gutta vil, så kan de.

Ved ankomst Jordalhallen, ble vi møtt av den vanlige musikken vi har blitt vant til. Men ryktet vil ha det til at gutta på banen vil ha det sånn når de varmer opp, så jeg skal ikke si noe.
Derrick vinner hoppballen, men dette er også noe av det beste som skjer på en stund. Torbjørn Fritzen får lov til å skritte hemningsløst av kampens 2 dommere. Da jeg lært meg basket ble jeg fortalt at det er skritt om man flytter pivoteringsfoten før man spretter ballen, men dette hadde tydeligvis gått hus forbi for kampens dommere, som ALDRI hadde kontroll på kampen. Defenders går raskt opp i en 6-13 ledelse, og Vålerenga tar TimeOut, og Manne ser litt sint ut. Vi fortsetter å slite etter TimeOuten.

Så blir Defenders med i den hittil noe eksklusive klubben, de får en Teknisk feil for å spille med 4 utlendinger. Vålerenga skyter 2 straffer, og setter begge. Etter dette blir spillet litt bedre, Orji leker litt ball i hatt, og snurrer litt rundt med stakkars pappa-gutter. Vi går til pause på 14-25

Derrick vinner også andre hoppball, og enga fortsetter å slite i angrep. På notatene mine de neste minuttene står det kun: FAEN !!!, Tidenes dårligste Enga, Bom-Bom-Bom. Da er stillingen 20-34. Så drar Miller frem en liten lekkerbisken med en dunk over pappa-gutten og skritt kongen Torbjørn Fritzen, Torbjørn så faktisk ut som om han ønsket seg vekk. Men det er klart, en slik dunk tenner jo ikke enga, så vi fortsetter å rote det til. Mot slutten av perioden, så bedrer vi spillet betraktelig. Fitim setter 2 straffer, det samme gjør Steven. Stillingen er da 40-49, og vi ser ut til å gå til pause med et noe bedre resultat. Men neida, vi hiver bort litt ball i stedet. Vi tar pause på 40-53.

I pausen var det Pølse og Brus som vanlig. Manne holdt huskestue i garderoben og kunne høres langt utenfor.

Så startet 3de periode. En periode som gjorde at jeg nesten får dårlig samvittighet av å skrive negativt om de 2 første.

Derrick taper hoppballen, dvs han vinner tippen, men ballen går ut oversidelinjen. Spillet bølger begge veier. Mikke cutter hardt mot kurv, legger en lay-up blir feilet og setter bonusskuddet. Da er stillingen 48-62, og folk på tribunen har ikke veldig stor tro på at dette skal gå veien. Så begynner Miller-Time, først dunker han igjen over en forfjamset Torbjørn Fritzen. Deretter dunker han inn en ny ball, denne gangen aleine mot kurven. Så setter han en lay-up og blir feilet. Straffen settes også. Fittim vil også være med å leke, og setter en 3poenger, faktisk Vålerengas første i kampen. Miller fortsetter, blir feilet og setter begge straffene. PLutselig er stillingen 60-68.
Miller fortsetter å sette poengene, blir feilet og bommer desverre på straffen. Derretter kommer han aleine mot kurven. Dunker HARDT. Kurvene i Jordalhallen er lagd for å dunke på. De gir etter i alle retninger når det dunkes hardt nok. Kurven ble etter dunken hengende i 45 graders vinkel fra taket (skal henge 90). Vi låner fra hockey språket og kaller dette for kørja ut av stilling. Og for første gang i kampen reiste publikum seg og klappet. Når kurven kommer ned igjen (etter en dommer timeout) vil også Steven være med, Steven setter 4 poeng på slutten av kampen og vi tar pause på stilingen 72-72

Thor Hagen tar hoppballen, men taper den.
Defenders scorer, men Orji svarer raskt med 2 poeng og blir feilet. Setter straffen og vi leder for første gang i kampen på stillingen 75-74. Steven setter 2 poeng blir feilet men bommer på straffen. Men pappa-guttene har ikke gitt opp, og scorer 2 ganger. Vi tar timeout på 77-79. Følelsen av at gutta skulle miste hodet sneik seg inn... Men Steven setter raskt 2 nye poeng. Defenders begynner å skyte 3ere med variabelt resultat. Steven setter 2 nye poeng, før han rett etter setter en 3poenger. Stillingen er da 86-86. Miller kommer inn på banen igjen og markerer seg med nok en dunk. Så får Orji sin 5te feil og må gå ut.
1.26 igjen av kampen 88-86. Defenders setter 1 straffe. 40 sekunder 88-87, Steven holder ballen lenge upresset, og med 10 sekunder igjen av skudd klokka setter han 2 poeng, 90-87. Defenders setter 2 poeng, og feiler Snippen. Med 3,5 sekunder igjen av kampen setter han begge skuddene, og Defenders tvinges til å skyte en 3er. De må ta et veldig vanskelig skudd som det bommes på. Vi vinner kampen 92-89

ALLE GUTTA !!!

Miller ble topscorer med 40 poeng (22 av dem i 3de periode).Kampen blei sett av GeirB
Publisert Onsdag 23. oktober 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen