[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Bak kørja
Tabellen
Kampene
Spillerne
Arkivet
Historien
 
Asker Aliens - Vålerenga 87 - 80 (21 - 19, 21 - 15, 27 - 20, 18 - 26)

Rykkinhallen Onsdag 25-09-02
Tilskuere: ca 1100 (40 klansmedlemmer)
Vålerengas lag: Fitim Troni, Ali Sahli, Steven Reynolds, Thor Hagen, Inge(Hvit) Snippen, Gazmend Troni, Alf Egeland, Orji Okoroafor, Kristian Spernes, Derrick Miller og Michael Pangopoulos.

Det var endelig klart for sesongstart for BLNO og med Vålerenga Kings for første gang i den gjeveste serien. Etter mange kjedelig, men overlegne seire i 1. Divisjon så skulle vi ut å sloss mot de beste Norge. Stedet var Rykkinhallen mot regjerende mester Asker Aliens. Kampen ble virkelig verdt pengene.

1. periode:
Vi vinner hoppballen og er i gang. Vår ene nye amerikaner, Steven Reynolds, starter ballet med å sette en treer allerde etter ti sekunder. Asker reduserer kjapt til 3-2 men vi er ikke dårligere og setter to nye. Vi snapper ballen fra Asker og nevnte Reynolds setter to raske treere slik at vi plutselig leder 11-2. Skal dette bli akkurat som i 1. Divisjon ifjor tro? Der vi var vant med at vi ledet 11-2 etter kort tid. Men nei da, så feil kan man ta... Man merker at BLNO har en litt annen standard. Asker slår hardt tilbake mot oss og halveis i perioden står det 13-9 til oss etter en del slurv i forsvar. Vi fortsetter å rote litt og Manne hopper opp og ned på sidelinjen og kaller en Time Out med 2 min igjen å spille... Pga. litt mye øl og lite pissepauser for referenten så fikk han ikke med seg de to siste minuttene av omgangen, men får opplyst at Asker fortsetter sitt gode spill.

2. periode:
Vi taper hoppballen, men får ballen tilbake pga. backcourt (også kalt offside readline for klanen). Enga spiller dårlig og slurver mye med ballen men kjemper bra og prøver å yte sitt beste... Og så er det på tide å presentere vår andre amerikaner. Mannen heter Derrick Miller og han kan dunke... Vålerenga har ballen fra siden ved Hvitsnippen og han sender av gårde en alley opp ( "kast opp på norsk") mot kurven. Der lurer Derrick av "pengehora" Quentin Smith og hopper opp å "slammer" in en monsterdunk du har aldri har sette maken til i norsk basket. ( ble til og med visst i slowmotion på tv2). Spillet fortsetter og vi setter poengene våre men det gjør også Asker så da hjelper det lite. Manne er irritert på at vi ikke klarer å ta egne returer og at vi slurver for mye.

Pause:
Her må det bare nevnes et par ting. Kan ikke tolv år gamle jenter slutte "å spille" på sex... Tolv år gamle jenter skal ikke løpe rundt i sånne drakter. De har jo knapt klær på. Hvor er foreldrene spør jeg????
Og til det andre bandet som spilte. Hva med å skru ned lyden litt slik at det går ann å høre hva dere synger istdenfor å bare høre dunk dunk dunk. Av det forferdelig høye annlegget...

3. Periode:
Denne perioden starter med motsatt av det som skjedde i andre. Vi vinner hoppballen men taper den igjen pga offside readline. Spillet går litt fram og tilbake med mye slurv fra begge lag. Fitim Troni pådrar seg sin fjerde feil og byttes inn med hvitsnippen. Asker dominerer kampen nå og Manne skriker på sidelinjen og er iiritert. Men så har vi denne Derrick Miller da. Det er igjen tid for "MILLERTIME". Hvitsnippen skyter et skudd og bommer, men hvem kommer bakfra og setter en ny slamdunk. Gud, hvor god den mannen er til å dunke. Selvfølgelig er dette moro for publikum, men dessverre er Asker bedre oss på dette tidspunktet og en slitsom speaker (gjennom hele matchen) skriker ut "er det noen som holder med Asker?" og greide å skaffe liv på tribunen. Men er det ikke nok med at publikum klarer det selv istedenfor en slitsom speaker som hele tiden skal sette igang.

4 .periode:
Vi taper hoppballen og det betyr ikke bra... Men nok en gang har vi denne Miller som virkelig koser seg ute på banen og dunker inn to nye poeng. Vi snapper igjen ballen og Miller setter to raske til. Han er virkelig hot nå. Skal vi virkelig klare å hent inn 15 poengs forsprang? Steven Reynolds har også lyst å vise seg litt fram og skyter en kjempelang treer og den faller i. Vi er virkelig i siget og ligger nå kun fire poeng bak 75-71 med 5.13 igjen å spille. Asker er frustrerte og tar en Time Out. Dette ser ut til å hjelpe Asker og de spiller bedre nå og plutselig er stillingen 81-71. Da er vi ti poeng bak igjen og det virker vanskelig å ta de igjen. Vi setter inn en liten sluttspurt men taper til slutt 87-80. Og med tanke på at dette er vår første kamp i BLNO(ha ha ha), at vi møter regjernde mester Asker og er dømt til ikke engang å nå sluttspillplass så må vi egentlig si oss fornøyde. Det vi kanskje må skjerpe litt var at vi hadde 19 turnovers og ikke altfor bra skuddprosent.


Kampen blei sett av Stian Bue
Publisert torsdag 26. september 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen